FAQ

Mijn BKR
WAAROM IS BKR EEN ESSENTIEEL SCHOONHEIDSPRODUCT EN EEN ECHTE MUSTHAVE?

Als je onvoldoende gehydrateerd bent, zal geen enkel product dat je gebruikt goed werken. Beautyregel nummer 1: Water drinken & slapen. De bkr kan je niet vroeg in bed stoppen, maar dit lichtgevende, onmisbare schoonheidsproduct zorgt ervoor dat je tien keer meer water drinkt en het ook nog heerlijk vindt (alsof het chocola is). Als je niet genoeg water drinkt, is alles wat je verder doet zinloos.

WAAROM IS IEDEREEN VERLIEFD?

bkr is als het perfecte t-shirt, zacht en weldadig, en als je hem eenmaal gaat gebruiken, kan je niet meer zonder. Ontworpen met aandacht voor elk klein detail, omdat we van uitstraling houden. De opening heeft precies de perfecte afmeting om te nippen, en de hoes voelt prettig aan, zit als gegoten en is eenvoudig te verwijderen en weer aan te brengen. De dop is met precisie gemaakt om een perfecte, lekvrije afdichting te garanderen. Je vingers vallen perfect in de greep, of de dop nu op de fles zit of niet, en kan 's nachts, of als je de fles opbergt, naar beneden worden gekanteld als je de dop op de fles hebt gedraaid. bkr is dé fashion week blikvanger en wordt over de hele wereld gebruikt door celebrities. bkr is een noodzakelijke luxe die je voorziet van dat wat het allerbelangrijkst is voor perfecte schoonheid: water.

ALS JE ONVOLDOENDE GEHYDRATEERD BENT, ZAL GEEN ENKEL PRODUCT DAT JE GEBRUIKT GOED WERKEN.

Beautyregel nummer 1: Je moet water drinken & slapen. bkr kan je niet vroeg in bed stoppen, maar dit lichtgevende, onmisbare schoonheidsproduct zorgt er wel voor dat je tien keer meer water drinkt en het ook nog heerlijk vindt (alsof het chocola is). Waarom bkr? bkr is als het perfecte t-shirt, zacht en weldadig, waar je gewoon niet meer zonder kunt. Het is dé blikvanger tijdens Fashion Week en is over de hele wereld zeer geliefd bij 's werelds grootste celebrities. bkr is een noodzakelijke luxe die je van het element voorziet dat het allerbelangrijkst is voor perfecte schoonheid: water.

HOEVEEL COLLECTIES WORDEN ELK JAAR UITGEBRACHT?

Onder de creatieve leiding van bkr-oprichtster Tal Winter stellen we Trend Collections samen in de lente en de herfst. Capsule Collections (zoals de Hearts) worden een of twee keer per jaar uitgebracht.

WAT VOOR KLEUREN KOMEN ER?

De collecties zijn gebaseerd op modetrends in New York, Londen, Parijs en Milaan. Voor ons is mode niet abstract, maar een combinatie van de kunst die we tijdens de Fashion Week zien en van wat er op dit moment in de hele wereld gebeurt. Deze gedachte inspireert onze creativiteit en stuurt aan onze missie.

WAT IS DE INSPIRATIE VOOR HET ONTWERP?

We laten ons inspireren door alles waar we van houden. Fraai design, een exclusieve nieuwe bar, de chicste hotels, Italiaanse meubels, couture-jumpsuits, superhoge laarzen, Parijse chic in het straatbeeld, Japans minimalisme, dingen die koel, mooi, sereen en stralend zijn, zachte witte lakens en alles wat transparant en schoon is. En we zijn er bovenal van overtuigd dat de voorwerpen in ons leven mooi, weldadig en dierbaar moeten zijn.

HOE KOMEN BKR'S AAN HUN LEUKE NAMEN?

In de uren die ze doorbrengen in vliegtuigen en hotels, in de weekends en tussen alle bedrijven door, houden oprichtsters Tal en Kate zich bezig met de kleine details. Iedere naam wordt door hen zorgvuldig bedacht, en ze zijn pas tevreden als deze precies past bij de persoonlijkheid en inspiratie van elke bkr en ze er allebei echt helemaal weg van zijn.

WAAROM ZIJN VEEL KLEUREN NIET MEER LEVERBAAR?

Trend Collections en Capsule Collections zijn over het algemeen limited edition. Sommige kleuren blijven leverbaar of komen weer terug, maar de meeste raken uitverkocht en worden opgeborgen 'in de kluis', om ruimte te maken voor nieuwe kleuren. Wacht dus niet te lang als je mooie exemplaren ziet, want voor je het weet zijn ze voorgoed verdwenen. Sip gezichtje.

ZIJN ALLE COLLECTIES LIMITED EDITION?

We laten ons inspireren door mode, kunst, de straat en schoonheid, en stellen elk seizoen vast wat de nieuwe trends zijn. bkr Trend Collections vormen een weerspiegeling van wat er in de wereld gebeurt en van het kleurenpalet van dat moment. Sommige trends zijn meer van korte duur, en de bijbehorende kleuren behandelen we als limited edition. Andere worden iconisch en blijven zolang ze in de mode zijn eenbasis-bkr-kleur, zoals ook het perfecte t-shirt, de naakte nagel en versleten jeans altijd relevant en noodzakelijk blijven en bij alles passen. Capsule Collections zijn altijd limited edition.

GAAN JULLIE WEER HEARTS MAKEN?

Capsule Collections (zoals de Hearts) worden een of twee keer per jaar uitgebracht en zijn altijd limited edition. Ze raken snel uitverkocht en worden uiteindelijk in de kluis opgeborgen. We weten dat de mensen er dol op zijn en we vragen de oprichtsters dagelijks om ze weer te maken. Het blijft altijd een verrassing óf en wanneer ze dat gaan doen. Volg ons op Instagram, Facebook and Twitter, dan ben je de eerste die het weet.

HOEVEEL BKRS HEB IK NODIG?

Hoeveel paar schoenen heb je nodig? Het antwoord is: zo veel als je wilt. (Dat vinden we voor alles in het leven.) Eén voor op je werk, één in je tas, één in je sporttas, één naast je bed, twee omdat je de nieuwe kleuren zo leuk vindt, en een paar in de afwasmachine zodat je altijd een schone bij de hand hebt. Er heeft nog nooit iemand gezegd: “Nu heb ik wel genoeg leuke, kleine bkr's."

WELKE ZAL IK NEMEN: GROOT, KLEIN OF PIEP?

Je hebt ze alle drie nodig, voor al die verschillende momenten in je leven dat je lichaam meer vocht nodig heeft. De kleine bkr van 500 ml was er het eerst en is echt stoer. Hij past perfect in je tas, als je op reis bent of door de stad dwaalt. Je kunt nooit genoeg kleine bkr's hebben, punt. De 1L is echt verrukkelijk groot, er gaat een hele liter water in! Precies goed voor een lange yogales, voor op je bureau of voor een vakantie op je eigen balkon. (Ze zijn echt heel groot, maar voor sommigen zijn ze zo'n obsessie dat ze ze toch overal meenemen.) De Piep zal je verrassen. Deze is echt perfect voor in je allerkleinste tasje, of als je onderweg bent en niet veel mee kunt nemen maar toch altijd water bij je wilt hebben, of als je niets groots mee kunt nemen maar weet dat je hem onderweg bij kunt vullen, of voor momenten dat je niet rechtstreeks uit de kraan wilt drinken, of als je tijdens de volgende vergadering niet wéér een nieuwe papieren of plastic wegwerpbeker wilt gebruiken. Je wilt ze echt allemaal hebben en als je eenmaal bkr-verslaafd bent, merk je dat op pad gaan 'zonder' geen optie meer is.

MEER GEGEVENS GRAAG
HOE GROOT IS BKR?

De bkr heeft drie maten: Piep 250 ml (227 gram), Klein 500 ml (454 gr) en Groot 1L (908 gr). bkr Piep is 17,3 cm hoog, 6,6 cm in doorsnee en heeft een opening van 2,0 cm. bkr Klein is 20 cm hoog, 7,9 cm in doorsnee en heeft een opening van 2,0 cm. bkr Groot is 24,5 cm hoog, 10 cm in doorsnee en heeft een opening van 2,4 cm.

HOEVEEL WEEGT BKR?

bkr Piep (250 ml) weegt 227 gr. bkr Klein (500 ml) weegt 454 gr. Groot (1L) weegt 908 gr.

WAAR IS BKR VAN GEMAAKT?

bkr bevat geen BPA (bisfenol A) en ftalaat, en is gemaakt van door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurde stoffen. De fles is gemaakt van natriumkalkglas, de huls en de afdichting bestaan uit siliconen en de dop is gemaakt van food-grade, recyclebare polypropyleen.

PAST BKR IN MIJN BEKERHOUDER?

De bkr Original 500ml past in de meeste bekerhouders. Hij past ook perfect in je tas, op je bureau en bij je dagelijkse gewoontes. De bkr Groot 1L past niet in je bekerhouder, maar misschien wel in die leuke shopper van je. De Piep 250 ml past overal in en zeker ook in alle bekerhouders – hij is immers piep.

WAAROM GLAS?

Glas is echt te gek, op alle mogelijke manieren. Het is beter voor je lichaam en voor de planeet. Het is chemisch onschadelijk: het heeft geen invloed op de smaak van de inhoud, en er kan nooit lekkage van onveilige chemicaliën plaatsvinden waarvan je ziek zou kunnen worden. Glas is volledig recyclebaar. Het kan eindeloos gerecycled worden, en teruggewonnen glas is het belangrijkste bestanddeel van nieuwe flessen en potten. Alles smaakt gewoon beter uit glas.

WAAROM SILICONEN?

De siliconenhoes van bkr is heerlijk zacht en zorgt voor een goede grip. Het materiaal is bovendien niet-toxisch en ook 100% recyclebaar. De hoes beschermt het glas, isoleert de inhoud van de fles en kan gewoon in de afwasmachine. Hij is schoon, veilig, mooi en hij is minimal art.

WAT IS IN HEMELSNAAM BPA EN ZIT DAT IN MIJN BKR?

BPA of Bisfenol A is een chemische stof die in plastic waterflessen zit. Er is een verband gelegd tussen deze stof en een hele reeks van aandoeningen, zoals een verhoogd risico op kanker, obesitas, vroegtijdige puberteit en diabetes. Tegenwoordig bevatten veel plastic producten een vervanging voor BPA, maar we horen liever niet over tien jaar dat deze ook niet veilig zijn. Jouw bkr bevat geen BPA en we stoppen er ook geen vervanging voor BPA in.

HOE BEHANDEL JE JE BKR
HOE MAAK IK MIJN BKR SCHOON EN HOE BERG IK HEM OP?

Reinig je bkr met een warm sopje of leg hem op het bovenste rek van je afwasmachine. De hoes is vaatwasmachinebestendig en hoeft niet te worden verwijderd, maar als je dat toch wilt, is dat heel eenvoudig. Onze oprichtster Tal laat je zien hoe: klik hier (link: http://www.youtube.com/watch?v=9g3adknkr88). We adviseren de dop eraf te halen als je je bkr opbergt.

IS MIJN BKR BREEKBAAR?

Je bkr-fles is gemaakt van natriumcarbonaatglas en wordt beschermd door een zachte hoes van siliconen. Dit type glas is duurzaam maar het blijft wel glas, dus ga er voorzichtig mee om, alsof het je mobiele telefoon is of een ander dierbaar voorwerp. Leg de fles nooit in de vriezer en laat hem niet in de vrieskou in je auto liggen, want dan breekt hij. Bekijk de paragraaf Retouren en Vervanging voor meer informatie.

GAAT DE HOES ER MAKKELIJK AF EN WEER OMHEEN?

Ja. Het is supereenvoudig om de hoes eraf te halen en er weer om te doen. Onze oprichtster Tal heeft een korte video gemaakt [klik hier] (link: http://www.youtube.com/watch?v=9g3adknkr88) waarop je kan zien hoe je dat moet doen

PASSEN GEWONE IJSBLOKJES IN MIJN BKR?

Nee, maar maak je geen zorgen, want in onze winkel kun je de perfecte bakjes mini-ijsblokjestrays kopen. Bij het ontwerp is de opening van de bkr met opzet klein gehouden. Dat is een van de dingen die je zo fijn zult vinden van bkr.

KAN IK WARME VLOEISTOFFEN IN MIJN BKR DOEN?

bkr is niet bedoeld voor kokendhete vloeistoffen (of om te bevriezen), en we raden niet aan er hete vloeistoffen in te doen, tenzij het glas eerst voorverwarmd is. Het glas is niet gehard, dus om te voorkomen dat je bkr breekt, is het beter plotselinge veranderingen in temperatuuur te vermijden. Behandel bkr zoals je met een gewoon glas omgaat. De liefde zal wederzijds zijn.

IK WIL DIE PRACHTIGE BKR WAAR IK VERLIEFD OP WAS – WAAROM KAN IK DIE NIET VINDEN IN DE WINKEL?

Dit is een van de grootste hartenbrekers van bkr. Ons advies is om nooit te wachten als je een fles ziet waar je weg van bent, maar deze meteen te kopen. Veel kleuren worden opgeborgen 'in de kluis' om plaats te maken voor andere, op basis van de laatste trends. We laten ons inspireren door mode, kunst, de straat en schoonheid, en beoordelen ieder seizoen wat de nieuwe trends zijn. Onze Trend Collections zijn een echo van wat er in de wereld gebeurt en weerspiegelen het kleurenpalet van dat moment. Sommige trends zijn van korte duur en de bijbehorende kleuren behandelen we als limited edition, die daardoor snel uitverkocht raken. Andere worden iconisch en blijven zolang ze in de mode zijn basis-bkr-kleuren, zoals ook het perfecte t-shirt, de naakte nagel en versleten jeans eeuwig relevant en noodzakelijk blijven en bij alles passen.

BESTELLEN
IK WIL DIE PRACHTIGE BKR WAAR IK VERLIEFD OP WAS – WAAROM KAN IK DIE NIET VINDEN IN DE WINKEL?

Dit is een van de grootste hartenbrekers van bkr. Ons advies is om nooit te wachten als je een fles ziet waar je weg van bent, maar deze meteen te kopen. Veel kleuren worden opgeborgen 'in de kluis' om plaats te maken voor andere, op basis van de laatste trends. We laten ons inspireren door mode, kunst, de straat en schoonheid, en beoordelen ieder seizoen wat de nieuwe trends zijn. Onze Trend Collections zijn een echo van wat er in de wereld gebeurt en weerspiegelen het kleurenpalet van dat moment. Sommige trends zijn van korte duur en de bijbehorende kleuren behandelen we als limited edition, die daardoor snel uitverkocht raken. Andere worden iconisch en blijven zolang ze in de mode zijn basis-bkr-kleuren, zoals ook het perfecte t-shirt, de naakte nagel en versleten jeans eeuwig relevant en noodzakelijk blijven en bij alles passen.

VERKOOPT BKR DOPPEN, GLAZEN FLESSEN EN HOEZEN OOK LOS?

Als je een bkr koopt, is deze voorzien van alle onderdelen – dop, hoes en glazen fles. We verkopen wel extra doppen en glazen flessen op de accessoirepagina van de bkr-winkel (hoezen worden niet los verkocht).

WAT GEBEURT ER ALS EEN PRODUCT NIET MEER LEVERBAAR IS?

Veel bkr's zijn limited edition. Sommige kleuren blijven leverbaar of komen weer terug, maar de meeste raken uitverkocht en worden niet opnieuw gemaakt. Ons advies is om niet te wachten als je een fles ziet waar je verliefd op bent, maar deze meteen te kopen.

WAT ZIJN DE BETALINGSMOGELIJKHEDEN?

bkr accepteert Visa, MasterCard, American Express en Discover.

KAN IK MET EEN INTERNATIONALE CREDITCARD BETALEN?

bkr accepteert creditcards van de Verenigde Staten, Australië, België, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guam, Hong Kong, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Puerto Rico, Roemenië, Singapore, Slowakije, Slovenië, Spanje, Taiwan, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. (Vul hier uw eigen geaccepteerd landen in)

WANNEER WORDT HET BEDRAG VAN MIJN KAART AFGEBOEKT?

Onmiddellijk nadat je de bestelling hebt geplaatst, wordt het bedrag van de kaart afgeboekt. Nadat de transactie voltooid is, ontvang je een bevestiging per e-mail.

KAN IK DE CREDITCARD DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR DE BETALING NOG VERANDEREN?

Helaas kunnen we na het plaatsen van de bestelling de betalingsmethode niet meer wijzigen, omdat bestellingen onmiddellijk worden verwerkt.

IK WIL IETS AAN MIJN BESTELLING VERANDEREN. WAT MOET IK DAN DOEN?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mybkr.nl, en dan zullen we dit samen oplossen.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING OP MYBKR.NL ANNULEREN?

Als je je bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mybkr.nl.

HOW DO I CANCEL MY MYBKR.NL ORDER?

If you need to cancel your order please contact us at info@mybkr.nl.

WAAR KAN IK EEN BKR KOPEN?

Je kunt bkr vinden in onze online winkel op deze website, bij Neiman Marcus op de afdeling cosmetica, en bij geselecteerde verkooppunten en spa's in de Verenigde Staten, Australië, Canada, Denemarken, Finland, Hong Kong, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Spanje, Taiwan, Zweden en binnenkort ook in het Verenigd Koninkrijk. Stuur een e-mail naar info@mybkr.nl om te informeren naar adressen bij jouw in de buurt. Onze online winkel verzendt momenteel bestellingen naar de Verenigde Staten, Australië, België, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guam, Hong Kong, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Puerto Rico, Roemenië, Singapore, Slowakije, Slovenië, Spanje, Taiwan, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. (Vul uw eigen locaties in)

WAAROM WORDT BKR VERKOCHT OP DE AFDELING COSMETICA?

BEAUTYREGEL NUMMER 1: DRINK WATER & SLAAP. bkr kan je niet vroeg in bed stoppen, maar dit lichtgevende, onmisbare schoonheidsproduct zorgt ervoor dat je tien keer meer water drinkt en het ook nog heerlijk vindt (alsof het chocola is). Als je onvoldoende gehydrateerd bent, zal geen enkel product dat je gebruikt goed werken. bkr is dé oplossing om goed gehydrateerd te blijven en helpt de ondergrond voor een prachtige teint te creëren, zodat huidverzorging en make-up de rest kunnen doen.

VERZENDING
WANNEER ONTVANG IK MIJN BESTELLING?

Binnenlandse orders komen over het algemeen binnen 2-7 werkdagen aan (standaard verzending over land). Het exacte aantal dagen is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het tijdstip van de dag waarop je de bestelling plaatst en het bezorgadres. Als je je bkr eerder nodig hebt, zijn er bij het afrekenen enkele opties om de levering te versnellen. Voor spoedleveringen of nachtelijke verzending dienen bestellingen voor 13.00 uur Pacific Stand Time (PST) te worden geplaatst. Bestellingen die na 13:00 uur PST worden geplaatst, worden pas de volgende werkdag verzonden. We maken je erop attent dat zaterdag, zondag en feestdagen niet worden beschouwd als werkdagen.

KAN IK HET BEZORGADRES VERANDEREN?

Als je het bezorgadres wilt veranderen, stuur dan een e-mail naar info@mybkr.nl. Als je bestelling nog niet is verzonden, kunnen we er samen voor zorgen dat het bezorgadres wordt veranderd.

WELKE VERZENDMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Met onze standaardverzending komen binnenlandse orders over het algemeen binnen 2-7 werkdagen na de besteldatum aan, afhankelijk van het bezorgadres. Als je je bkr eerder nodig hebt, zijn er bij de checkout opties voor spoedleveringen of nachtelijke verzending. Voor spoedleveringen en nachtelijke verzending dienen bestellingen voor 13.00 uur Pacific Stand Time (PST) te worden geplaatst. Bestellingen die na 13:00 uur PST worden geplaatst, worden pas de volgende werkdag verzonden. We maken je erop attent dat zaterdag, zondag en feestdagen niet worden beschouwd als werkdagen.

NAAR WELKE LANDEN IS VERZENDING MOGELIJK?

Wij verzenden bestellingen naar de Verenigde Staten, Australië, België, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guam, Hong Kong, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Puerto Rico, Roemenië, Singapore, Slowakije, Slovenië, Spanje, Taiwan, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?

WAT MOET IK DOEN ALS IK DENK DAT MIJN BESTELLING IS ZOEKGERAAKT?

INTERNATIONAAL
KAN IK MET EEN INTERNATIONALE CREDITCARD BETALEN?

We accepteren creditcards van de landen waarnaar we bestellingen verzenden: de Verenigde Staten, Australië, België, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guam, Hong Kong, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Puerto Rico, Roemenië, Singapore, Slowakije, Slovenië, Spanje, Taiwan, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

IS INTERNATIONALE VERZENDING VAN BESTELLINGEN MOGELIJK?

Ja, onze online winkel verzendt momenteel bestellingen naar adressen in de Verenigde Staten, Australië, België, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guam, Hong Kong, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Puerto Rico, Roemenië, Singapore, Slowakije, Slovenië, Spanje, Taiwan, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

KAN IK BKR IN MIJN WINKEL OF SPA BUITEN DE VERENIGDE STATEN VERKOPEN?

Als je bkr in jouw assortiment zou willen opnemen, neem dan contact op met (jouw e-mailadres voor sales).

WHERE CAN I PURCHASE A BKR OUTSIDE OF THE US?

You can find bkr at select retail locations and spas in the United States, Australia, Canada, Denmark, Finland, Hong Kong, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Taiwan and the United Kingdom. Contact us at info@mybkr.nl to inquire about locations near you. Our online shop currently ships to the United States, Argentina, Australia, Austria, Azerbaijan, Belgium, Brazil, Cambodia, Chile, Colombia, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Canada, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Guam, Hong Kong, Hungary, Iceland, India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Oman, Poland, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Romania, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Turkey, United Arab Emirates, United Kingdom and Vietnam.

RETOUREN EN VERVANGING
RETOUREN EN VERVANGING

We hopen dat je net zo weg bent van je bkr als wij. Maar we willen ook dat je tevreden bent. Ons retourbeleid geldt alleen als je de bkr-fles online op mybkr.nl hebt gekocht. Als je je bkr die je bij een winkel hebt gekocht wilt terugbrengen of ruilen, wend je dan direct tot de winkel. Als je je bkr hier hebt gekocht en er om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden mee bent, kunt je hem binnen 14 dagen na de aankoopdatum *in ongebruikte en nieuwe staat* terugsturen, waarna wij zullen zorgen voor terugbetaling van het aankoopbedrag. De verzendkosten worden niet door ons vergoed of gecrediteerd. Wij raden je aan de retourzending te laten uitvoeren door een traceerbare vervoerder die verzekerd is voor de volledige waarde van de retourgoederen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die onderweg zijn zoekgeraakt. Ruilingen van cadeaubestellingen worden niet door bkr verwerkt. Als je je bkr wilt terugsturen, stuur dan een e-mail naar info@mybkr.nl.

OEPS. WAT GEBEURT ER ALS MIJN BKR SCHADE OPLOOPT?

We weten dat BKR een kleine glazen fles is waar je voorzichtig mee om zult gaan. Als hij binnen 30 dagen schade oploopt, stuur dan een e-mail naar info@mybkr.nl met een foto van de schade en een uitleg van hoe deze is ontstaan. Wij zullen dan een passende oplossing bieden, waarbij de verzendkosten voor jouw rekening zijn. Deze regeling is beperkt tot één bkr per klant. Bij veranderingen, valschade, verkeerd gebruik of misbruik komt dit beleid te vervallen. 

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID
BESTEMT BKR EEN DEEL VAN DE OPBRENGST VOOR SCHENKINGEN?

Wat met één van ons gebeurt, raakt ons allemaal. Wanneer je een bkr te koopt, investeren we een deel van de opbrengst in initiatieven die gericht zijn op de bestrijding van de wereldwijde watercrisis en de strijd tegen kanker, doelen die een verandering in de wereld willen die we graag zien. We hebben veel liefdadigheidsinstellingen gesteund, waaronder: de Obakki Foundation, een non-profit organisatie die mode en toegepaste kunst gebruikt als een middel voor fondsenwerving om mensen in Afrika te voorzien van water en onderwijs; de Canary Foundation, die volledig gericht is op de financiering en ontwikkeling van tests voor de vroege opsporing van kanker; en het Wounded Warrior Project, dat zich inzet voor hulp aan gewonde mannen en vrouwen die naar huis terugkeren uit de huidige mondiale conflicten en bijstand en ondersteuning verleent aan hun families.

WAT DOEN JULLIE OM ERVOOR TE ZORGEN DAT BKR'S OP EEN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORDE

EN MILIEUVRIENDELIJKE WIJZE WORDEN GEPRODUCEERD? Maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheid zijn belangrijk voor ons bij bkr en we doen ons best om nauw samen te werken met uitsluitend de meest verantwoordelijke partners in het buitenland. We zijn trots op de strenge eisen en normen die wij hanteren. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat je een goede keuze maakt als je een bkr gebruikt, want op die manier lever je een bijdrage aan ons streven om echt een verschil maken in de wereld.

WETTELIJKE BEPALINGEN & PRIVACYBELEID
WAT IS HET GARANTIEBELEID VAN BKR?

Als je in het bezit bent van een aankoopbewijs van een erkende bkr-dealer of van onze website, zijn bkr's gedurende één jaar gegarandeerd tegen alle fabricagefouten. Normale slijtage van de flessen valt niet onder de garantie. Bij veranderingen, verkeerd gebruik of misbruik van het product komt deze garantie te vervallen. Behalve zoals hierboven uiteengezet, geeft bkr geeft geen andere garanties, expliciet, impliciet of wettelijk voorgeschreven, en bkr wijst hierbij de impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk van de hand. De aansprakelijkheid van bkr voor alle directe, indirecte, incidentele, speciale, bijkomende schade, gevolgschade of schade anderszins voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van de bkr-fles door de consument, is beperkt tot de totale bedragen die de koper voor de producten heeft betaald, ongeacht de rechtsleer waarop dergelijke schade kan zijn gebaseerd en of bkr zich bewust is van de mogelijkheid van dergelijke schade. In sommige rechtsgebieden is de uitsluiting of beperking van impliciete garantie of incidentele schade of gevolgschade mogelijkerwijs niet toegestaan, en in de mate dat de wetten van deze rechtsgebieden op jou als de klant van de bkr-fles van toepassing zijn, is de bovenstaande uitsluiting en beperking van de garantie slechts van toepassing voor zover maximaal is toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving. Als je een beroep wilt doen op de garantie, neem dan contact op met de klantenservice van bkr door een e-mail te sturen naar info@mybkr.nl.

WAT IS HET PRIVACYBELEID VAN BKR?

Intellectueel eigendom. Tenzij anders vermeld, zijn alle materialen, inclusief afbeeldingen, illustraties, ontwerpen, iconen, foto's, videoclips, geschreven materiaal en andere materialen die worden weergegeven als onderdeel van deze website (gezamenlijk de 'Inhoud') intellectueel eigendom van bkr en worden deze beschermd door het auteursrecht, handelsmerk, handelsopmaak (trade dress) en/of alle andere wetten die betrekking hebben op intellectueel eigendom. De Inhoud is eigendom van Tali Corp, en valt onder het toezicht of de licentie van Tali Corp. De website als geheel wordt beschermd door copyright en handelsopmaak, alle wereldwijde rechten, aanspraken en belangen daarop en daarin zijn eigendom van Tali Corp, en bkr is een handelsmerk van Tali Corp. Het downloaden, kopiëren, reproduceren, publiceren, uitzenden, distribueren, weergeven, wijzigen, produceren van afgeleide werken, verkopen of deelnemen aan een verkoop, of op welke wijze dan ook, geheel of gedeeltelijk, exploiteren van de Inhoud, de website of daaraan gerelateerde software is niet toegestaan. Tali Corp respecteert je privacy en erkent je behoefte aan adequate bescherming en beheer van de contactgegevens die je met ons deelt (met de aanduiding 'contactgegevens' doelen wij op alle informatie op basis waarvan contact met je kan worden opgenomen, zoals je naam, postadres, e-mailadres, telefoonnummer, enz.). Het doel van dit privacybeleid is je te informeren welke contactgegevens we van je kunnen vragen, hoe wij deze informatie gebruiken, de keuzes die je hebt met betrekking tot ons gebruik van deze informatie, en je mogelijkheden om deze informatie in te zien, te corrigeren en eventueel te besluiten het gebruik van deze informatie door ons niet langer toe te staan. Dit beleid geldt alleen voor klanten in de Verenigde Staten. Als onderdeel van onze inzet voor jouw privacy ondersteunt en voldoet Tali Corp aan de richtlijnen en praktijken zoals vastgelegd in de 'Privacy Promise to American Consumers' van de Direct Marketing Association. We hebben ermee ingestemd om (1) klanten ervan in kennis te stellen dat zij de mogelijkheid hebben af te zien van de verhuur, verkoop of uitwisseling van informatie aan of met andere marketeers; (2) te voldoen aan verzoeken van klanten om hun informatie niet met andere marketeers te delen; en (3) te voldoen aan verzoeken van klanten om niet via e-mail, telefonisch of op andere wijze benaderd te worden door Tali Corp. Het verzamelen van informatie over jou Er kunnen momenten zijn (bijvoorbeeld wanneer je een product koopt of bestelt, of je naam op een wachtlijst plaatst, enz.) waarop we je vragen bepaalde informatie over jezelf te verstrekken, zoals je naam, verzend-/factuuradres, telefoonnummer, e-mailadres, creditcardgegevens, geboortedatum, geslacht, beroep, persoonlijke interesses, enz. Het is ook mogelijk dat we een register bijhouden van de producten die je aankoopt. Het al dan niet verstrekken van dergelijke informatie is geheel je eigen keuze. Indien je er echter voor kiest de informatie die wij vragen niet te verstrekken, ben je mogelijk niet in staat om producten te kopen, of toegang tot bepaalde diensten, aanbiedingen of inhoud op onze website te verkrijgen. Ook kan het dan noodzakelijk zijn om telefonisch of via e-mail contact met je op te nemen, voor het bespreken van vragen of problemen die specifiek betrekking hebben op je bestelling, invoer, enz., zelfs als je ervoor gekozen hebt geen communicatie van ons te ontvangen. In het algemeen kun je veel van onze webpagina's bezoeken zonder ons te vertellen wie je bent of zonder contactgegevens van jezelf te geven. Het is wel mogelijk dat we het internetdomein-adres van waaruit mensen ons bezoeken traceren, en dat we deze gegevens analyseren om voorkeuren, trends en statistieken bij te houden, maar individuele gebruikers blijven anoniem, tenzij je ons vrijwillig vertelt wie je bent. We gebruiken de contactgegevens die je verstrekt voor interne doeleinden, zoals het bevestigen en volgen van je bestelling, inschrijving of registratie, het analyseren van voorkeuren, trends en statistieken, of om je te informeren over onze nieuwe producten, diensten en aanbiedingen en je te voorzien van informatie van en over Tali Corp. Het is mogelijk dat we af en toe een zakelijke relatie tot stand brengen met andere personen of instanties die wij betrouwbaar achten en die wij hebben gevraagd te bevestigen dat hun privacybeleid in overeenstemming is met dat van ons. Deze personen en instanties staan ​​bekend als onze Select Partners. In dergelijke gevallen is het mogelijk dat we informatie verhuren, uitwisselen, delen of koppelen, waaronder contactgegevens van jou, waardoor dergelijke personen of entiteiten contact met je op kunnen nemen over producten en diensten die voor jou van belang kunnen zijn. Om je beter van dienst te zijn, is het mogelijk dat we informatie die je ons online verstrekt, combineren met informatie die openbaar beschikbaar is en informatie die wij hebben verkregen via koppeling met onze Select Partners en anderen. Wij gebruiken die gecombineerde informatie om jouw winkelervaring en die van anderen bij ons te verbeteren en te personaliseren, om met je te communiceren over onze producten en evenementen die voor jou van belang kunnen zijn, en voor andere promotionele doeleinden. Het is mogelijk dat we een overeenkomst sluiten met bedrijven of personen voor het verlenen van bepaalde diensten, zoals de verwerking van creditcards, verzending, gegevensbeheer, promotionele diensten, enz. We noemen deze bedrijven en personen onze Service Providers. Wij verstrekken aan onze Service Providers de noodzakelijke informatie om deze diensten uit te kunnen voeren. Ook van onze Service Providers vragen wij een bevestiging dat hun privacybeleid in overeenstemming is met dat van ons. Hoewel het onwaarschijnlijk is, is het mogelijk dat we in bepaalde gevallen je contactgegevens bekendmaken, namelijk wanneer we redenen hebben om aan te nemen dat dit noodzakelijk is voor het identificeren van of het nemen van juridische stappen tegen personen of entiteiten die jou of Tali Corp schade kunnen toebrengen. Het is ook mogelijk dat we je contactgegevens bekendmaken wanneer wij menen dat de wet of een juridisch proces dit vereist. We willen alleen met je communiceren wanneer jij dat wenst. Als je liever geen direct marketing van ons of van onze Select Partners ontvangt, of als je in het vervolg wenst af te zien van het door ons verhuren of uitwisselen van je gegevens aan of met andere marketeers, laat dit dan weten door ons te bellen op telefoonnummer 1.855.692.5796, of door ons een e-mail te sturen. Zorg ervoor dat je je volledige naam, e-mailadres, postadres vermeldt, en in het bijzonder het soort informatie dat je niet wilt ontvangen. Als je je e-mailadres, postadres of andere contactgegevens bij ons wilt aanpassen of corrigeren, neem dan op dezelfde manier contact met ons op. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat verzoeken tot het verwijderen of bijwerken van je contactgegevens verwerkt zijn. Voor verzoeken die per e-mail zijn gedaan, geldt een termijn tot tien dagen; voor verzoeken per brief is dat zes tot acht weken. Veiligheid Wij nemen voorzorgsmaatregelen, waaronder het gebruik van geavanceerde instrumenten voor encryptie en authenticatie, om de contactgegevens die je met ons deelt te beschermen. Helaas kan de veiligheid van gegevensoverdracht via internet nooit voor 100% worden gegarandeerd. Om die reden kunnen wij de veiligheid van de informatie die je met onze websites uitwisselt niet garanderen. Je doet dit op eigen risico, ook al zullen wij er alles aan doen om je contactgegevens te beschermen. Wij willen er bij je op aandringen je wachtwoord op een veilige plaats te bewaren en het niet aan anderen te verstrekken. Vergeet ook niet om je af te melden bij je account en het browservenster te sluiten wanneer je je bezoek hebt afgerond. Dit om ervoor te zorgen dat anderen geen toegang hebben tot je account, vooral wanneer je een computer met anderen deelt of gebruik maakt van een computer in een openbare ruimte zoals een bibliotheek of internetcafé. Links naar websites van derden Onze websites kunnen links bevatten naar websites die beheerd en onderhouden worden door derden en waarover we geen controle hebben. Het privacybeleid van dergelijke gelinkte websites kan afwijken van ons privacybeleid. Het bezoeken van dergelijke gelinkte websites is geheel voor eigen risico. Je dient altijd eerst het privacybeleid van een gelinkte website te lezen voordat je persoonlijke gegevens verstrekt. Beleidswijzigingen Als we besluiten ons privacybeleid in zijn geheel of gedeeltelijk te wijzigen, zullen wij je daarvan op de hoogte brengen door een bericht op onze website te plaatsen. Deze wijzigingen worden van kracht op de ingangsdatum die in de kennisgeving en aan het eind van het herziene Privacybeleid wordt vermeld. Het nieuwe beleid zal gelden voor alle huidige en eerdere gebruikers van onze website, en in de plaats komen van al het eerdere beleid dat inconsistent is met het nieuwe beleid. Door het gebruik van onze website of diensten voort te zetten, stem je ermee in gebonden te zijn aan het herziene Privacybeleid.

RECHTEN EN GEBRUIK VAN INTELECTUEEL EIGENDOM

bkr® Is een geregistreerd handelsmerk van Tali Corp dba bkr ('bkr'), net als alle andere verwante handelsmerken, dienstmerken, afbeeldingen en logo's (gezamenlijk de 'bkr Handelsmerken') die worden gebruikt in verband met de verkoop en distributie van bkr-producten. Deze Website kan handelsmerken, dienstmerken, afbeeldingen en logo's van derden bevatten. Aan jou zijn geen rechten of licenties met betrekking tot de bkr-handelsmerken of handelsmerken van derden verleend. Tussen jou en ons erken je dat wij eigenaar zijn van of een licentie hebben voor alle aanspraken op en auteursrechten van de inhoud van deze Website. Alle aanspraken en intellectuele eigendomsrechten op de gelicentieerde inhoud van deze Website is eigendom van de respectieve eigenaars van de inhoud en kunnen beschermd zijn door de van toepassing zijnde auteursrechten of andere intellectuele eigendomsrechten en -verdragen en onderworpen zijn aan gebruiksbeperkingen die onder dergelijke wetten of verdragen gelden.

CREDITS VOOR DE KUNSTENAAR

Alle illustraties voor de herfstcampagne van 2015 door Bernadette Marie.

CONTACT
WAT IS DE BESTE MANIER OM CONTACT OP TE NEMEN MET BKR?

Voor een snelle reactie kun je ons het beste e-mailen. Voor klantenservice kun je een bericht sturen naar info@mybkr.nl. Geef je de voorkeur aan telefoneren? Bel onze voicemail via nummer 020-3704405 en spreek een bericht in. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op.

HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN MET DE AFDELING PUBLICITEIT VAN BKR?

Stuur een e-mail naar info@mybkr.nl.

PERS
HOE KAN IK DE AFDELING PUBLICITEIT VAN BKR BEREIKEN?

Stuur voor persinformatie een e-mail naar info@mybkr.nl.

AUTHENTICITEIT VAN HET PRODUCT
WAT ZIJN NAGEMAAKTE PRODUCTEN?

Nagemaakte bkr-producten zijn vervalsingen of imitaties van authentieke bkr-producten die erop gericht zijn mensen te bedriegen en te laten geloven dat het om authentieke producten gaat. Nagemaakte producten voldoen niet aan de hoge normen van bkr voor design, fabricage, testen en veiligheid.

HOE KAN IK EEN VALSE BKR-WEBSITE HERKENNEN?

Alibaba, eBay, DHGate, Lelong, Rakutan Taobao en andere online veiling- en forumsites zijn websites waarop vervalsers vaak proberen om valse bkr's te verkopen. Als je twijfelt of een website een erkend bkr-verkooppunt is, kun je een e-mail sturen naar info@mybkr.nl.

DE IMPACT VAN NAGEMAAKTE PRODUCTEN

Vervalsers betalen geen belastingen, en geen eerlijke lonen of uitkeringen aan hun medewerkers. Ze leggen geen verantwoording af ten aanzien van mensenrechten en milieuvoorschriften, voldoen niet aan wetten inzake kinderarbeid en wetten inzake het gebruik van gevaarlijke stoffen en houden zich niet aan het verbod op sweatshops. Dit brengt werknemers en het milieu in gevaar, evenals de klant, omdat je niet weet welke materialen feitelijk zijn gebruikt om de nagemaakte producten te maken. Aankopen doen op valse websites leidt ook tot een verhoogd risico op identiteitsdiefstal. Vanwege al deze factoren doen wij er alles aan om vervalsers uit te schakelen.

HOE KAN IK NAGEMAAKTE PRODUCTEN MELDEN?

Voor het melden van nagemaakte bkr-producten of verdachte websites kun je een e-mail sturen naar info@mybkr.nl. Geef zo veel mogelijk beschrijvende informatie over de producten of de website, zoals de locatie van de producten, de verkoper van de producten, het webadres, enz. We stellen je hulp in de strijd tegen namaak zeer op prijs.

WAT MOET IK DOEN ALS IK EEN NAGEMAAKTE BKR HEB GEKOCHT?

Als je een nagemaakte bkr hebt gekocht, kun je teruggave van je betaling eisen van de verkoper. Als je de aankoop online hebt gedaan, kun je het beste een beoordeling van de website achterlaten om andere mensen te waarschuwen. Geef de verkoper ook aan ons door, door een e-mail te sturen naar info@mybkr.nl. Tot slot raden we je aan jezelf te trakteren op een echte bkr uit de online winkel op deze website of van een erkende dealer.